Вижте какъв подарък направи Наум Шопов на своята любима Теа

Наум Шопов за пореден път се доказа като примерен бъдещ татко и поднесе невероятна изненада на любимата си Теа. В седмичния си съвместен влог звездната двойка показва как актьорът прави щедър подарък на половинката си.

 

View this post on Instagram

Като партньор, приятел, син и бъдещ баща на момиче, в рамките на световния месец за борба с рака на гърдата, ми се иска да напомня на по-голямата част от женската ми аудитория, че подлагането на профилактични прегледи е най-ефективният метод за превенция срещу тази болест. Добра новина е, че развитието на методи за ранна диагностика все повече напредва. Наскоро разбрах и за българския принос в тази област – проекта МаXIMA. Той е развит с подкрепата на финансиране от ЕС и има реален потенциал да помогне за по-ранното откриване на болестта. Може да разберете повече за него в сторито ми. Аз лично поемам ангажимента, да се погрижа жените в моя живот да се научат да минават на профилактични прегледи. Направете го и вие! #partner #investEU @europeancommission

A post shared by Д-р Наум Шопов (@shopov) on

Теа и Наум заснеха как минава поредният им ден в трескаво очакване на бебето, което, живот и здраве, трябва да се появи на бял свят в края на годината. Към средата на епизода двамата се отправят към голям автосалон, където красавицата получи своята нова кола, или както самата Теа я определи, “Мамомобил”. Както винаги, двойката е във вихъра на забързаното си всекидневие и след като напуска шоурума, бременната любима на Наум бърза да го закара на снимки с новата си придобивка.

Развълнуваните бъдещи родители разкриват, че заедно са избирали автомобила така, че той да е най-удобен за младо семейство с бебе, каквото ще бъдат след около месец.