Видове прически, подходящи за ветровити дни

Зимата е топла и уютна, докато не трябва да стилизирате косата си. Студеният, сух въздух прави косата ви да изглежда безжизнена, а вълнените дрехи, които носите, създават статичност в косата, което води до заплитания. Тъй като нямате контрол над времето, можете да контролирате косата си и да я накарате да се държи, като я оформите в прическа, устойчива на атмосферни влияния.

Опитайте тези три лесни и зашеметяващи прически, идеални за ветровит ден.

Двойни плитки

Двойните холандски плитки или боксерски плитки са най-добрият ви залог в това време, тъй като ще поддържат косата ви непокътната и без изпуснати кичури през целия ден. Разделете косата си на две половини. Плетете и двете половини близо до линията на косата. Завържете ги с ластици и след това използвайте лак за коса и четка за фини зъби, за да пригладите косата. Тази остра прическа е идеална за момичета с къдрици, които имат буйна коса.

 

Опашка на балончета

Обичате конските опашки, но мразите буйната каша, която е косата ви в края на деня? Този опашка с балончета е перфектена за вас. Нанесете обилно количество пяна за коса на косата си и я завържете на висока опашка. Сложете ластик, за да я закрепите. Сложете още един ластик от два до три инча под предишния и повторете това няколко пъти според дължината на косата си, докато стигнете до последните три инча от опашката.

 

Разхвърлян кок

Косата, оставена разпусната, със сигурност е рискова в студени ветровити дни и най-доброто нещо, което можете да направите с проблемните букли, е да си направите разхвърлан кок. Дори ако косата ви стане буйна и рошава през деня, тя ще изглежда дори още по-добре, така че вие печелите. Вържете опашка и я увийте около основата й в кок. Закрепете я с фиби. Добавете аксесоар за коса, за да победите сивото време.