Алфа жена ли сте?

Има една специална порода жени, които правят всичко по свой начин. Ще ги познаете отдалеч, защото аурата им блести така, че да не остави въображението ви равнодушно.

Нищо не може да спре една жена, когато тя осъзнае, че заслужава много повече.

Тук са 10-те закона на всяка “алфа жена”. Ако се откривате в повечето от тях, поздравления – вие сте от онези нетипични дами, които носят малки вселени в умовете си и живеят така, сякаш създават изкуство.

 

1. Не е необходимо да крещи, за да получи това, което иска. Успехът идва при нея, защото прави всичко възможно да мисли позитивно. Самоувереността ѝ е вдъхновяваща.

2. Знае как да води разумно битките си и знае кога да се отръпне. Поддържа вътрешен баланс.

3. Хората винаги са добронамерени към нея, но не заради външния ѝ вид и социалния ѝ статус. Поведението ѝ провокира уважание.

4. Предпочита да бъде искрена и директна. Така хората могат да видят истинските ѝ намерения.

5. Знае каква е разликата между градивната критика и заяждането.

6. Чувства се добре в кожата си и не се опитва отчаяно да покрие нереалистичните стандарти за красота.

7. Не се чувства длъжна да се състезава с околните. Интересува се единствено дали се доближава до най-добрата версия на самата себе си.

8. Емоционално интелигентна е и знае как да излезе от неприятна ситуация. Не се страхува да прекрати токсични взаимоотношения.

9. Тя е прекрасен приятел. Приема за лична отговорност да вдъхновява близките си и да ги насърчава да вярват повече в себе си.

10. Не съжалява за нищо и знае колко важно е да се учи от грешките си. Не се страхува от миналото, а погледът ѝ гледа дръзко и самоуверено към бъдещето.