Актьорите от сериала “Приятели” се събират, ще има нов епизод!

25-години след дебюта на шестимата легендарни приятели на малкия екран по Ен Би Си главните актьори от култовия ситком, както изглежда, ще се съберат отново заедно.

The Hollywood Reporter разкри, че в момента текат преговори за специален юбилеен епизод на “Приятели”, в който ще участват основните шестима герои – Кортни Кокс, Дженифър Анистън, Лиса Кудроу, Дейвид Шуимър, Матю Пери и Мат Лебланк.

В изготвянето на епизода ще участват и създателите на сериала – Марта Кауфман и Дейвид Крейн.

Източници подчертават, че към момента няма никаква сделка на масата, но самият факт, че шестимата основни актьори, както и създателите му, са готови да се съберат отново заедно в името на проекта, е голяма стъпка напред.

При това те добавят, че, ако сделката с актьорите и създателите все пак бъде финализирана, то би било много трудно да се изработи график, в който всички да могат да се впишат.

Новината бе съобщена по-малко от месец, след като Дженифър Анистън публикува снимка заедно с колегите си от “Приятели” в официалния си профил в Инстаграм.

От HBO Max и Warner Bros. Television към момента отказват коментар, но това се случва само месеци, след като HBO Max успя да си осигури сделка за правата върху “Приятели”.

“Приятели”, който се излъчи в 10 сезона по Ен Би Си от 1994 до 2004 година, може да бъде гледан в мрежата от 2015 година насам благодарение на стриминг услугата на Netflix.

През юли обаче бе съобщено, че новата стрийминг услуга на WarnerMedia – HBO Max, е получила правата върху сериала, предлагайхки повече пари от Netflix.

Съобщава се, че HBO Max ще плати по 85 милиона на година през идните пет години, за да излъчва в платформата си “Приятели”.